AQUAREL

&schets

Cursussen

CERULEUM.

Over ons

Creativiteit zit in iedereen, maar niet iedereen krijgt in het dagelijks leven de gelegenheid dit te uiten. Tijdens het schilderen is er alle tijd: even volledig opgaan in kleur en lijn, even nergens aan denken en aan het eind van de les heb je iets moois gemaakt... En het bijzondere is: iedereen kan het!

 

Bij Ceruleum kun je terecht voor creatieve cursussen. Het aanbod bestaat uit aquarelcursussen, tekencursussen, acrylworkshops.
Deze
cursussen zijn geschikt voor beginners en gevorderden.
In winterseizoen vinden de cursussen plaats op bijzondere locaties in Friesland.
In het zomerseizoen zoeken we de mooiste plekjes uit in de buitenlucht voor diverse workshops. Deze workshops zijn geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Urban Sketching en Art Journal: Lekker naar buiten toe!

 

Bij Ceruleum volg je goed onderbouwde cursussen. Technieken worden beschouwd als de basis voor het schilderen en tekenen en komen dan ook volop aan bod.
Daarnaast is er natuurlijk ruimte voor eigen inbreng.

 

De cursussen worden gegeven door Margreet. Zij is al jaren verslingerd aan aquarel en alles wat er ook maar lichtelijk mee te maken heeft. Inspiratie komt voor haar op de gekste momenten: terwijl ze koffie drinkt en opeens een prachtige weerspiegeling in de koffie ziet, als ze buiten met de hond een dramatische lucht aan ziet komen, als ze wederom een prachtig steentje of scherfje vindt.

 

Ceruleum streeft ernaar om iedere cursist plezier in het schilderen en creëren bij te brengen. Daarnaast is de ontspanning die schilderen met zich meebrengt bijzonder waardevol in het huidige hectische leven.

 

 

 

Ben je op zoek naar de perfecte cursus voor thuis?

Kijk dan naar ons aanbod op www.aquarel.online. Hier vind je de mooiste kleurrijke aquarelcursussen.